Johan Bland Huis en Tuin is jouw specialist in professioneel uitgevoerd en hoogwaardig schilderwerk voor binnen én buiten. Of je nu een kamer meer cachet wilt geven met een accentmuur, een tuinhuis hebt dat een laag kwaliteitsverf nodig heeft, of het volledige interieur van je kantoor wilt opfrissen: ik voer je schilderwerk uit met de grootste zorg en oog voor detail.

Een tevreden klant over het werk van Johan:

“Ons hele kantoor zit in een fris nieuw kleedje dankzij Johan. Hij kent zijn vak door en door, werkt met oog voor detail en laat alles altijd proper achter. Met Johan samenwerken is heel leuk. Een garantie op een vlotte en zorgeloze uitvoering van je schilderwerk!” 

Kristien Segers, zaakvoerster Segers Select, Hasselt

Hoogwaardig en duurzaam materiaal

Kwaliteit en klantentevredenheid staan voor mij centraal. Daarom gebruik ik uitsluitend duurzame verven en lakken van topkwaliteit voor jouw schilderwerk. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat dat lang meegaat.

verf
werf

Propere werf

Vóór de start van het schilderwerk krijg je uitgebreid uitleg over mijn aanpak. We maken duidelijke afspraken over wanneer ik het schilderwerk kom uitvoeren. Daarbij hou ik natuurlijk rekening met jouw wensen. Voor mij is het evident dat ik proper werk. Ik vertrek nooit zonder alles nauwkeurig op te ruimen: proper werken kenmerkt mijn aanpak en is essentieel voor perfect schilderwerk.

Duurzaam en professioneel!

Kies je ook voor duurzaam en professioneel uitgevoerd schilderwerk in Limburg, de Kempen of Vlaams-Brabant? Neem dan gerust contact  met mij op voor een vrijblijvende afspraak.