Johan Bland Profiel

Ik ben Johan, de zaakvoerder en enige werknemer van Johan Bland Huis en Tuin.

Na een jarenlange carrière als arbeider in de industriebouw, gyprocplaatser en medewerker in een doe-het-zelfzaak, besliste ik in 2014 om mijn eigen bedrijf op te richten.
De reden? Ik wilde mijn twee passies samenbrengen in één job: bouw en tuinonderhoud. Een van de beste beslissingen in mijn leven! Want hoewel ik mijn jobs altijd graag heb gedaan, sta ik nu elke dag met een brede glimlach op. Omdat ik mensen kan helpen en tegelijkertijd kan doen wat ik echt graag doe. En als ik mijn klanten mag geloven, dan zie je dat: ze zeggen me dat ik altijd plezier uitstraal terwijl ik aan het werk ben.

Tuinman én klusjesman?

Een zaak die gespecialiseerd is in schilderwerk, gyprocwerk, klusjes én tuinonderhoud? Is dat geen vreemde combinatie? Helemaal niet. Het is gewoon het logische gevolg van de professionele weg die ik heb bewandeld, gecombineerd met mijn voorliefde voor de bouwsector en tuinen én mijn ambitie om professioneel op eigen benen te staan.

Papa van drie

Naast een tuin- en klusjesman ben ik  een echte familieman. Ik ben getrouwd met Truus en papa van drie fantastische dochters. Ik hou ervan om tijd met hen door te brengen en hen te steunen in alles wat ze doen. Als je hen zou vragen om mij in enkele woorden te beschrijven, dan ben ik er zeker van dat je ‘opgewekt’, ‘correct’ en ‘behulpzaam’ zou horen. En daar kan ik mij best in vinden! Wat ik doe als ik nog wat vrije tijd over heb? Dan spendeer ik die graag aan reizen en nieuwe dingen ontdekken.

Kies voor de ervaring van Johan Bland Huis en Tuin.

Ben je op zoek naar een professionele tuin- of klusjesman in de regio Limburg, de Kempen of Vlaams-Brabant? Neem dan gerust contact met mij op.