Gyproc is een duurzaam en gebruiksvriendelijk materiaal met heel veel toepassingen.

Kabels wegwerken in een verlaagd plafond? De indeling van een kamer optimaliseren met een valse wand? Een zolderruimte leefbaar maken?
Ik zorg voor een professionele uitvoering van elk type gyprocwerk.
Van hoeken en patronen tot schuine wanden uit gryproc: ik breng met veel plezier en expertise elke uitdaging tot een goed einde!

Een tevreden klant over het werk van Johan:

We wisten dat Johan kwaliteit leverde. Maar het gyprocwerk dat hij bij ons heeft gedaan, heeft ons toch nog aangenaam verrast. Het werd piekfijn en met oog voor detail uitgevoerd. Meteen schilderklaar. Bovendien waren zijn meedenkende aanpak en zijn aandacht en respect voor de omgeving waarin hij moest werken ongezien voor ons.”

Meneer Cuypers, Kinrooi

Hoogwaardig en duurzaam materiaal

Johan Bland Huis en Tuin  staat voor kwaliteit.
Daarom voer ik alle gyprocwerk uit met kwaliteitsvolle gyprocplaten en duurzame materialen. Ik streef daarbij naar een feilloze afwerking.
Maar kwaliteit betekent ook dat ik de overlast voor jou tot een minimum beperk. Door duidelijke afspraken te maken over de uitvoering van het gyprocwerk en elke avond de werf mooi op te ruimen.

Kortom: je kiest bij mij voor gyprocwerk met een duurzaam resultaat en een hoge afwerkingsgraad, zonder kopzorgen of frustraties.

Professioneel met perfecte afwerking!

Zoek je een professional voor de uitvoering van gyprocwerk in Limburg, de Kempen of Vlaams-Brabant? Neem dan gerust contact  met mij op voor een vrijblijvende afspraak.