Een professionele klusjesdienst heeft iedereen wel eens nodig.
Als eigenaar of huurder van een huis of appartement.
Maar ook als zaakvoerder van een bedrijf. Want op een plek waar mensen wonen of werken zijn er altijd wel klusjes of herstellingen die moeten gebeuren.

Helaas is het niet altijd gemakkelijk om een vakman te vinden die je kan helpen. Zeker niet als het gaat over kleinere klusjes.
Jouw oplossing? Johan Bland Huis en Tuin. Want ik kom – met uitzondering van grote sanitaire of elektrische werkzaamheden – met veel plezier al jouw klussen en herstellingen uitvoeren.

Een tevreden klant over het werk van Johan:

Als wij een klusje hebben of een herstelling willen laten uitvoeren, bellen we altijd naar Johan. Want hij levert professioneel werk, is communicatief en heel vriendelijk. Bovendien is niets hem te veel. Hij werkt de hele dag met een glimlach op zijn gezicht. Voor ons is hij dan ook de ideale klusjesman.”

Frank Stokbroekx, medezaakvoerder Stokbroekx & Stokbroekx, Bree

Goede afspraken

Heb je een klusje waarvoor ik meerdere dagen in of rond je woning of bedrijf moet werken? Dan zorg ik er altijd voor dat de uitvoering vlot verloopt.
Je merkt nauwelijks dat ik er ben! We maken op voorhand goede afspraken en ik werk met respect voor jouw woon- of werksituatie.
Ik zal bijvoorbeeld nooit ’s avonds alles laten liggen om de volgende dag snel het werk te kunnen hervatten.
Voor ik bij jou vertrek, ruim ik alles netjes op.

afspraak

Professionele klusjesdienst!

Ben je op zoek naar een professionele klusjesdienst in Limburg, de Kempen of Vlaams-Brabant voor een klusje of herstelling? Neem dan gerust contact  met mij op.